A

A

A

078-6151524

Ooglidcorrectie

Oogkliniek Drechtsteden privaat heeft een nieuwe locatie en een nieuwe naam “IMAGINE private eye clinic”. Ons aanbod van behandelingen blijft ongewijzigd. De informatie over onze ooglaserbehandelingen, lensimplantaties en ooglidcorrecties vindt u op onze nieuwe website van Imagine.

IMAGINE Private eye clinic

We hebben allemaal een ideaal beeld van het leven. We dromen wat af. Als we jong en onbezonnen zijn. En zeker ook als we ouder worden en weten wat het leven van ons verwacht en heeft gebracht. We willen van alles. Vooral Forever Young. Maar zoals Willem Elschot zegt ‘tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.’ Zo ook als het onze ogen betreft.

Zicht is essentieel in de verwondering waar we naar zoeken. Er zijn soms ingrepen nodig om onze ogen maximaal te laten functioneren. Prima, maar dan het liefst zonder beperkingen. Gewoon mountainbiken door de modder zonder spetters op je bril. Met de kleinkinderen in de achtbaan zonder iets te kunnen verliezen. Voluit gaan en je laten verrassen door al de prachtige onverwachte dingen. Een lach, een bloem, de wind door je haar. De bevrijding van een duik in ijskoud water.

IMAGINE is er om die dromen waar te maken. Leven met vol zicht zonder beperkingen. En dan laten wij het aan uw verbeelding over, hoe u van uw maximale vrijheid wilt genieten.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram