Mijn Oogkliniek Drechtsteden

Wat is Mijn.oogkliniekdrechtsteden.nl?

‘Mijn.oogkliniekdrechtsteden.nl’ is de omgeving waarin u uw persoonlijk medisch dossier online kunt inzien. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw afspraken en de correspondentie van en naar uw huisarts inzien. Tevens vind u hierop informatie betreffende diverse ziektebeelden.

Hoe kan ik mij aanmelden voor mijn.oogkliniekdrechtsteden.nl?

De aanmelding vindt plaats bij de receptie in de kliniek. Neem daarbij uw ID mee om zich te legitimeren. Na afronding van de aanmelding ontvangt u een e-mail met een instructie hoe u “mijn.oogkliniekdrechtsteden.nl vervolgens eenvoudig kunt activeren.

Hoe logt u in bij mijn.oogkliniekdrechtsteden.nl?

Nadat u uw account in de kliniek bij de receptie heeft laten activeren ontvangt u op het bij ons bekende e-mailadres een email, in deze e-mail staat een link waar mee u thuis kunt inloggen via https://mijn.oogkliniekdrechtsteden.nl.

Nadat u bent ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord die staan in de ontvangen
e-mail ontvangt u op uw mobiele telefoon een sms met een code.

Na het invullen van deze code heeft u toegang tot mijn.oogkliniekdrechtsteden.nl. De controle via sms is een 2e beveiligingsstap.
Bij de eerste keer inloggen wordt u gevraagd of u het wachtwoord dat uw van ons heeft ontvangen wilt aanpassen.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over mijn.oogkliniekdrechtsteden.nl? Misschien staat het antwoord dan in onze ‘veelgestelde vragen’ op het tabblad informatie. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 078-2001275 of stuur een
e-mail naar portaal@oogkliniekdrechtsteden.nl. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur

Wanneer en welke informatie kan ik inzien in mijn.oogkliniekdrechtsteden.nl?

U kunt op elk moment inloggen op uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord binnen de beveiligde website waar u uw persoonsgegevens en een deel van uw medische gegevens kunt vinden. U vindt onderaan de startpagina 4 opties met informatie:

  1. Activiteiten; Uw activiteiten voor de toekomst zoals eventueel in te vullen vragenlijsten.
  2. Dossier; Hier staan uw persoonsgegevens, zorgverzekeraar en verwijzer. Hier vindt u ook uw correspondentie tussen uw oogarts en huisarts, uw afspraken en de uitgeschreven recepten.
  3. Profiel; Hier staan nogmaals uw persoonsgegevens, wijziging wachtwoord en de logout.
  4. Informatie; Hier vindt u de in te vullen vragenlijsten, de informatie over diverse ziektebeelden zoals bijvoorbeeld staar en de veel gestelde vragen. Tevens vindt u hier de link naar onze website.

Informatie video’s:

Brieven inzien van zorgverlener

Medicatie overzicht inzien en correcties doorgeven aan uw huisarts of oogarts