A

A

A

078-6151524

Onze partners

Zorgpartners

Huisartsen

Wij hebben een telefoonnummer dat alleen bedoeld is voor huisartsen die Oogkliniek Drechtsteden willen bereiken voor overleg of doorsturen van spoedpatiënten Dit telefoonnummer is 06 2046 2192

Optometristen

Wij hebben een telefoonnummer dat alleen bedoeld is voor optometristen die Oogkliniek Drechtsteden willen bereiken voor overleg of doorsturen van spoedpatiënten Dit telefoonnummer is 06 2046 2192

Oogkliniek Drechtsteden heeft korte lijnen met de Optometristen die aangesloten zijn bij het Optometristen Collectief Rijnmond (OCR).

OCR optometristen kunnen bij de diagnose staar rechtstreeks een eerste afspraak maken in de agenda’s van onze oogartsen. Tevens kunnen zij de eindcontrole van een staaroperatie uitvoeren van hun cliënten. Dit scheelt de cliënt / patiënt een bezoek aan de kliniek. Het eindresultaat wordt door de OCR optometrist doorgegeven aan de kliniek zodat het patiëntendossier volledig afgerond kan worden.

De samenwerking met optometristen en opticiens in de regio Drechtsteden is van belang voor de kwaliteit van de regionale oogzorg.

Oogzorgpartners

De zorg voor onze patiënten doen wij niet alleen. Naast onze eigen interne professionals werken wij uiteraard ook met externe professionals. Deze partijen hebben ieder op hun vakgebied de patiënt veiligheid hoog in het vaandel staan.

Meer informatie?

Heeft u verder nog vragen over de werkwijze, behandelingen en mogelijkheden van onze kliniek? Klik dan op de button hiernaast om meer informatie bij ons op te vragen. Hier kunt u ook terecht voor het maken van een eerste bezoek polikliniek.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram