Vacature Optometrist (1FTE)

Oogkliniek Drechtsteden is een zelfstandig behandelcentrum voor medisch specialistische oogheelkunde. Binnen onze organisatie heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken. In verband met uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

Optometrist
– 40 uur per week –

Wat ga je doen?
Als optometrist verricht je werkzaamheden gericht op spreekuurondersteuning. Je werkt nauw samen met onze oogartsen, physician assistent en orthoptisten. Je verricht zelfstandig diverse functieonderzoeken en geeft in samenwerking met de oogartsen advies over welke behandeling het beste bij de patiënt past. Daarnaast wordt je in carrouselspreekuren onder supervisie van een van de oogartsen opgeleid tot het verrichten van zelfstandige spreekuren. Uiteraard informeer en begeleid je de patiënten, waarbij professionaliteit, accuraatheid en efficiency voorop staan.
Wij hechten heel veel waarde aan een prettige en zorgvuldige omgang met onze patiënten.

Wat bieden we jou?
Naast een marktconform salaris – op basis van ervaring – en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao ZKN bieden wij een prettige werkomgeving waarin respect voor elkaar en de klant centraal staat.

Wat verwachten wij van jou?
Jij beschikt over een afgeronde opleiding HBO Optometrie. Je bent klantvriendelijk, empathisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een goede teamplayer.

Reageren
Geïnteresseerd? Stuur dan een gemotiveerde brief en je cv (inclusief foto) t.a.v. mevrouw. L. Nieuwstraten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur op telefoonnummer 06-43079087. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet opgenomen in de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.