A

A

A

078-6151524

Wederom nieuw ZKN-keurmerk!

In juli 2018 is het ZKN-Keurmerk van OoglaserCentrum Drechtsteden wederom verlengd. Wij voldoen met het behalen van het keurmerk aan de strenge eisen van de ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland).

Zorg met zekerheid

Klinieken met een ZKN-Keurmerk werken altijd met medische specialisten. De ruimten en apparatuur zijn veilig en hygiënisch. U heeft niet te maken met (lange) wachtlijsten. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat de behandeling naar wens verloopt. Klinieken met het ZKN-Keurmerk scoren hoog qua klanttevredenheid.

Op niveau zijn én blijven

Het ZKN-keurmerk krijgt een kliniek niet zomaar. De onafhankelijke certificeringsinstantie LRQA (Lloyds) toetst jaarlijks de kliniek. De kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel wordt getoetst. Daarnaast worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid beoordeeld. Uw behandeling is van het hoogste niveau en blijft dat dus ook.

Door het behalen van het keurmerk kunt u in onze kliniek dus vertrouwen op:

  • Hoge kwaliteit medische zorg
  • Geen wachttijden
  • Persoonlijke aandacht
  • Innovatieve behandelmethoden
  • Uitstekende service en nazorg
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram