A

A

A

078-6151524

Wat zijn de ervaringen met ooglaseren?

Overweegt u om uw ogen te laten laseren? Bij OLCD zien we dat er dan veel informatie omtrent het onderwerp wordt verzameld. En terecht. Een ooglaserbehandeling is een ingreep waar u goed over nadenkt. Wat kost het? Zijn er risico's aan verbonden? En hoe lang is de herstelperiode? Allemaal terechte vragen waar onze optometristen u antwoord op kunnen geven. Wat we ook zien is dat de ervaringen van geholpen cliënten ook meetelt. Wij kunnen het u wel vertellen, maar het is nog mooier als onze tevreden cliënten dit doen.

In het hele proces, van oriëntatie tot en met de herstelperiode, willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat is één van de redenen dat we al meer dan vijfduizend mensen hebben mogen helpen in het 'scherp zien zonder bril of lenzen'.

“Deze kliniek is een goed werkende combinatie van gecertificeerde oogartsen en een uitstekende service door het ondersteunende werknemers.”

Ooglaseren beoordelingen

Ooglaserklinieken kunnen zich aanmelden bij verschillende beoordelingswebsites. Dit zijn onafhankelijke platforms waar cliënten hun ervaringen met de kliniek kunnen delen. Uw feedback is voor ons zeer waardevol en daarom horen we graag wat u van uw behandeling vond. Twee websites waar u deze beoordelingen kunt teruglezen zijn OoglaserVergelijking en Ooglasertrefpunt waar we respectievelijk met een 8,8 en 8,7 worden beoordeeld. Hier zijn we bij OLCD natuurlijk erg blij mee!

Meer ervaringen van ooglaseren

Bent u benieuwd naar meer ervaringen? Dan kunt u terecht op onze Ervaringen pagina. Hier vindt u tevens ervaringen over lensimplantaties. Op de externe platforms leest u tevens de ervaringen van cliënten van OLCD.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram