A

A

A

078-6151524

Wanneer kiest u voor de Trans-PRK of de LASEK ooglaserbehandeling?

Een ooglaserbehandeling is vaak een goed overwogen keuze. Er zijn veel aanbieders en daarbij bieden deze aanbieders ook nog eens verschillende ooglaserbehandelingen aan. Het is verstandig om te weten wanneer u voor welke behandeling moet kiezen. En in veel gevallen is het zelfs niet mogelijk hier zelf achter te komen. Het is verstandig om een specialist dit te laten onderzoeken en te beoordelen. Daarom bieden we bij OLCD een gratis Quickscan aan. Tijdens dit onderzoek bekijken we welke ooglaserbehandeling het meest geschikt is voor u. In dit artikel vertellen we u meer over wanneer u kiest voor de Trans-PRK of de LASEK ooglaserbehandeling.

Wat houdende Trans-PRK en de LASEK ooglaserbenadeling in?

Er zijn meerdere behandelingen beschikbaar voor ooglaseren. Bij OLCD bieden we de Trans-PRK en de LASEK behandeling toe. Bij beide behandelingen wordt het bovenste transparante beschermlaagje (huidlaag) van het hoornvlies verwijderd. Bij de Trans-PRK methode maken we gebruik van nieuwe technische ontwikkelingen en doen dit tegenwoordig standaard met de eximer laser, die hiervoor speciaal geschikt is. Bij de LASEK behandeling wordt dit gedaan door een alcoholoplossing toe te passen.

De voordelen van de Trans-PRK ooglaserbehandeling

Deze behandeling brengt een hoop voordelen met zich mee. Dit zijn, ten opzichte van andere ooglaserbehandelingen, dan ook de voornaamste reden dat u kiest voor de Trans-PRK methode.

  • Het oog wordt tijdens de behandeling niet aangeraakt, waardoor de ingreep nóg minder belastend is.
  • U merkt vrijwel niets van de ingreep
  • Uw ogen kunnen direct na elkaar worden behandeld, u hoeft dus maar één keer naar de kliniek
  • De behandeling is absoluut de meest veilige methode die er is

Waarom kiest u voor de Trans-PRK methode?

Zoals u leest is de Trans-PRK ooglaserbehandeling simpelweg de meest veilige en minst ingrijpende behandeling. Bij geen enkele behandeling kun je  de kans op een complicatie helemaal uitsluiten. Bij Trans PRK is deze kans echter te verwaarlozen. En omdat uw zicht misschien wel uw meest kostbare bezit is, is dit vaak een doorslaggevende factor.

Uit ervaringen van onze cliënten blijkt tevens dat het feit dat de Trans-PRK behandeling pijnloos is, als zeer prettig wordt ervaren. Daarbij komt dat de ingreep slechts 10 minuten per oog in beslag neemt én de behandeling is in één keer gedaan.

Meer weten over de Trans-PRK en de LASEK behandelingen?

Wilt u meer informatie over de ooglaserbehandelingen, dan vindt u hier een compleet overzicht met informatie over deze methodes. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de behandeling? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor de QuickScan. Daar betaalt u helemaal niets voor!

 

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram