A

A

A

078-6151524

Ooglaserbehandelingen vergelijken? Volg deze 3 stappen.

Bent u op zoek naar een geschikte kliniek om uw ogen te laten laseren? Dan is de kans groot dat u meerdere opties met elkaar vergelijkt. U wilt er natuurlijk van verzekerd van zijn dat u de beste keuze maakt. Het zijn immers wel uw ogen. Het is belangrijk om een aantal criteria te hanteren in uw beslissingsproces van ooglaserbehandelingen vergelijken. Bij OLCD hebben we al veel cliënten geholpen. We weten dus als geen ander waar zij waarde aan hechten. Om u op weg te helpen hebben we drie belangrijke stappen geformuleerd die u kunnen helpen bij het maken van uw keuze.

Welke behandeling is voor u geschikt?

Wanneer u ooglaserbehandelingen vergelijkt is het verstandig om te weten welke behandeling het meest geschikt voor u is. U heeft wellicht uw zinnen gezet op een veilige behandeling zoals de Trans-PRK, maar weet niet zeker of deze wel bij uw ogen past. Er zijn verschillende factoren die de keuze van een ooglaserbehandeling bepalen. Voor u gaat vergelijken dient u dus te weten welke ooglaserbehandeling bij u past.

Bij Ooglasercentrum Drechtsteden kunt u zich daarom aanmelden voor de QuickScan. Dit is een onderzoek waarbij een ervaren optometrist met u bekijkt welke behandeling het meest geschikt is. U kunt zich geheel vrijblijvend hier aanmelden voor een QuickScan, hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Worden er beoordelingen of referenties vermeld?

Een goede manier om te achterhalen of u voor een ooglaserkliniek kiest waar u geen spijt van krijgt, is het lezen van beoordelingen of referenties. Dit kan zowel op de website van de kliniek staan, als extern. Referenties van Ooglasercentrum Drechtsteden kunt u vinden op OoglaserTrefpunt.nl. Op deze website worden referenties verzameld van klanten van OLCD.

ooglaserbehandeling vergelijken op ooglasertrefpunt.nlOp deze referenties kunnen klinieken geen invloed uitoefenen, omdat ze worden aangeboden door een onafhankelijke website. Daarom geeft dit u een goed beeld van de sterke punten en wellicht wel minder sterke punten van een kliniek. Nuttig om mee te nemen wanneer u verschillende ooglaserbehandelingen vergelijkt.

Is de ooglaserkliniek in het bezit van keurmerken?

Kwaliteitskeurmerken zijn keurmerken die worden vergeven door onafhankelijke instanties. Na grondig onderzoek wordt bepaald of een ooglaserkliniek hiervoor in aanmerking komt. Wanneer u ooglaserbehandelingen vergelijkt, is het verstandig te onderzoeken of de kliniek in het bezit is van deze keurmerken. Wanneer u op zoek bent naar een ooglaserkliniek is het raadzaam om te kiezen voor een kliniek met het ZKN-keurmerk. Bekijk ook of de werkzame oogartsen voorzien zijn van het Keurmerk NOG refractiechirurg. Hier vindt u een overzicht van Ooglaseradvies.org met alle artsen die dit keurmerk dragen.

Keurmerk NGRC Keurmerk ZKN


Meer informatie?

Wilt u meer weten over de ooglaserbehandelingen die we aanbieden of wilt u meer informatie over onze kliniek? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram