A

A

A

078-6151524

Oog niet meer aangeraakt bij laserbehandeling

Bij de ooglaserbehandeling volgens de LASEK-methode wordt het bovenste transparante beschermlaagje van het hoornvlies verwijderd. Vroeger gebeurde dat met een alcoholoplossing. Door nieuwe technische ontwikkelingen kan het tegenwoordig ook met de modernste laserapparatuur.

OLCD past deze nieuwe werkwijze standaard toe. Dit heeft verschillende voordelen. De nauwkeurigheid is groter, want met de computergestuurde laserapparatuur kan vele malen nauwkeuriger worden gewerkt dan waartoe zelfs de allerbeste oogchirurg in staat is. Verder wordt geen vocht aan het oog onttrokken, zoals bij het gebruik van alcohol. Het oog herstelt zich sneller, er is sneller zichtherstel en het ongemak direct na de ingreep duurt korter. Doordat het oog nu helemaal niet meer wordt aangeraakt, is de ingreep nóg minder belastend. De cliënt merkt vrijwel niets van de behandeling!

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram