A

A

A

078-6151524

Wat zijn de kosten van een ooglidcorrectie?

wat kost een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een ingreep die voor veel mensen een behoorlijke uitgave kan zijn. Het loont daarom de moeite te nemen om goed te onderzoeken wat de kosten zijn. En waarom je voor welke kliniek kiest natuurlijk. Afhankelijk van de kliniek kunnen de kosten voor een ooglidcorrectie behoorlijk verschillen. Welke kosten zijn bijvoorbeeld inbegrepen, hoe goed is de kliniek aangeschreven? Dit zijn zaken die u meeneemt in uw afweging voor u uw definitieve keuze maakt.

Hoe ziet de ooglidcorrectie behandeling er uit?

De procedure van een ooglidcorrectie bestaat slechts uit een paar stappen. Voorafgaand tekent de behandelaar de overtollige huid af en verdooft deze huid, zodat u tijdens de operatie geen pijn voelt. Vervolgens wordt de overtollige huid weggehaald. Tijdens het weghalen van deze huid, worden bloedingen zoveel mogelijk voorkomen doordat de bloedvaatjes direct worden dichtgeschroeid. De wond wordt tenslotte gehecht.

Voor meer informatie over de correctie behandeling verwijzen we u graag door naar deze pagina.

De kosten van een ooglidcorrectie

De kosten van een ooglidcorrectie bedraagt bij OLCD € 799,00 (voor het complete overzicht, klik hier). Bij OLCD worden alle behandelingen uitgevoerd door oogartsen met een NOG refractiechirurg keurmerk. Onze behandelingen worden uitgevoerd in een kliniek met het ZKN-keurmerk in een klasse 1 operatiekamer. Bovendien zijn we bij eventuele vragen of problemen 24/7 bereikbaar. U kunt uw ooglidcorrectie dus met een gerust en goed gevoel laten uitvoeren door onze oogartsen.

Meer over OLCD?

Bij OLCD zijn we als privékliniek gespecialiseerd in ‘scherp zien zonder bril of lenzen’. Naast deze ingreep, voeren we ook andere behandelingen uit. Op onafhankelijke websites beoordelen onze klanten ons maar liefst met een 8,8! Voor meer informatie kunt u gerust eens binnenstappen in onze kliniek. We helpen u graag!

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram