A

A

A

078-6151524

Is ooglaseren veilig voor uw ogen?

ooglaseren veilig

Bent u van plan uw ogen te laten laseren? Dan is de kans aanwezig dat u ook onderzoek heeft gedaan naar de veiligheid van ooglaseren. En dat vinden we bij OLCD terecht. Als het aankomt op uw ogen, en daarmee uw zicht, wilt u namelijk geen risico’s lopen. Ooglaseren is een uiterst veilige ooglaserbehandeling. Er zijn een aantal verschillende soorten ooglaserbehandelingen. Elke behandeling heeft weer andere kenmerken die betrekking hebben op bijvoorbeeld het herstelproces. Bij OLCD passen we de no-touch ooglaserbehandeling toe. Absoluut de meest veilige methode voor ooglaseren. In dit artikel lichten we dit nader toe.

Ooglaseren en veiligheid

Bij de no-touch ooglaserbehandeling staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarnaast is deze methode ook uiterst effectief. Door de aard van de no-touch ooglaserbehandeling is het vrijwel onmogelijk dat u ten gevolge van een fout bijvoorbeeld blind wordt. Er is zelfs wereldwijd geen enkel geval bekend waarin dit heeft plaatsgevonden. We kunnen dus gerust stellen dat u zich over de veiligheid van ooglaseren absoluut geen zorgen hoeft te maken.

Veiligere behandeling, sneller herstel

Een ander bijkomend voordeel is dat de werkwijze van de no-touch ooglaserbehandeling slechts 10 minuten per oog in beslag neemt. Veel klinieken gebruiken nog andere methodes waarbij een alcoholoplossing wordt gebruikt om het bovenste laagje van het hoornvlies te verwijderen. Bij OLCD maken we gebruik van de nieuwste technische ontwikkelingen, waarbij dit niet meer nodig is. Het oog wordt daarbij niet meer aangeraakt. De ingreep is dus minder belastend dan bij andere ooglaserbehandelingen. En dat merkt u in de herstelperiode na de behandeling; deze is beduidend korter.

Individueel behandelingspatroon

Bij OLCD streven we naar een veilige en optimale ooglaserbehandeling. Uw veiligheid staat voorop, maar ook het resultaat is belangrijk Het individueel behandelingspatroon dat we opstellen met behulp van zeer geavanceerde elektronische meetapparatuur, draagt bij aan een optimaal eindresultaat van de ooglaserbehandeling.

Ga voor veiligheid, doe een Quickscan

Heeft u nog vragen over de veiligheid van ooglaseren, de behandelingen of heeft u andere vragen? Dan kunt u uiteraard terecht bij onze medewerkers. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de no-touch ooglaserbehandeling? Dan kunt geheel vrijblijvend een QuickScan aanvragen. De QuickScan is een kort vooronderzoek waarbij we met u bespreken wat de meest geschikte behandeling voor u is.

 

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram