A

A

A

078-6151524

Iedere bril- of lensdrager -10% !

Nee, u hoeft niet bang te zijn dat de sterke van uw ogen ineens gaat verslechteren. Juist het tegendeel komt nu nóg beter binnen bereik. Een ooglaserbehandeling of lensimplantatie van OLCD kan u verlossen van uw toch best wel lastige bril of contactlenzen.

Het aangewezen adres hiervoor is OLCD in Papendrecht. En omdat onze kliniek 10 jaar bestaat, krijgt u tot 21 september 2012 maar liefst 10% korting op de kosten van de ingreep. Zo kunt u voordelig een einde maken aan uw afhankelijkheid van optische hulpmiddelen. OLCD heeft een passende oplossing voor vrijwel iedereen met een sterkte die ligt tussen de -24 en +24. Zelfs wanneer u 45-plusser bent en een aparte bril voor lezen of een dubbelfocus bril nodig heeft, kunnen wij verandering brengen in deze minder prettige situatie. Wij geven u uw optische vrijheid weer helemaal terug!

10 jaar OLCD betekent 10 jaar bezig zijn met scherp zien zonder bril of lenzen. In een bewust kleinschalige opzet, zodat u er zeker van bent dat u alle aandacht krijgt waarop u recht heeft. De mensen die 10 jaar geleden de kliniek gestalte gaven, vormen nog steeds een hecht team (dat inmiddels is versterkt met een jonge, vakbekwame optometrist). Binnen OLCD is dus een schat aan ervaring opgebouwd. Maar de uitgangspunten die bij de start in 2002 de leidraad vormden, worden onverkort gehandhaafd. Zij vormden de basis voor het succes van de afgelopen 10 jaar en hebben nog niets aan kracht ingeboet. De belangrijkste zijn:

- alle tijd nemen voor de cliënt in een informele sfeer;
- cliënten steeds eerlijk, volledig en helder informeren;
- in alle opzichten de veiligheid van de behandeling centraal stellen en hierin voorop lopen;
- gebruik maken van de modernste apparatuur;
- nieuwe behandeltechnieken pas toepassen wanneer deze zich dubbel en dwars hebben bewezen;
- excellente nazorg bieden.
Het succes van deze benadering blijkt niet alleen uit het bereiken van uitstekende resultaten in tests, onderzoeken en beoordelingen, maar vooral ook uit het feit dat veel cliënten bij OLCD terechtkomen door mond-op-mondreclame. OLCD heeft zich in 10 jaar tijd vooral in de regio, maar ook landelijk een uitstekende reputatie verworven. Om deze veilig te stellen en te kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de oogzorg, zal onze kliniek begin 2013 een nieuwe behuizing betrekken.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram