A

A

A

078-6151524

Aanbieding Ooglaseren

Ooglaseren veilig en al vanaf € 875 per oog!

Onze BIG geregistreerde oogartsen dokter Groothuizen en dokter Vos beschikken over jarenlange ervaring en zijn al sinds 2002 verbonden aan onze kliniek. Zij zijn beide gecertificeerd met het NGRC Keurmerk refractiechirurg, uw ogen zijn bij hen dus zeker in goede handen. Tijdens het laseren van uw ogen maken wij géén gebruik van de LASIK methode. Met onze No-Touch ooglaserbehandeling corrigeren wij het hoornvlies, zonder daarbij uw oog aan te raken. Als u voor 30 juni 2017 bij ons een behandeling afspreekt kunt al een behandeling ondergaan vanaf € 875,-* per oog! Een overzicht van onze behandelingen en kosten vind u op onze pagina tarieven.

*Actievoorwaarden: u ontvangt € 200,- korting per oog bij een laserbehandeling of implantlenzen. De behandeling moet voor 30 juni 2017 ingepland en betaald zijn.

Over OLCD

OoglaserCentrum Drechtsteden (OLCD) is als oogheelkundige privékliniek gespecialiseerd in ‘scherp zien zonder (lees)bril of contactlenzen’ en in het veranderen van een vermoeide blik in een frisse blik door middel van een ooglidcorrectie.

  • OLCD verlost al 14 jaar veilig en effectief mensen van hun (lees)bril of contactlenzen.
  • OLCD werkt al 14 jaar met dezelfde oogartsen. Deze artsen zijn uiteraard allen BIG geregistreerd en lid van het NOG en NGRC.
  • Oogartsen van OLCD zijn allen gecertificeerd refractiechirurg.
  • OLCD is al jaren in het bezit van het ZKN-keurmerk en de oogartsen bezitten allen het certificaat NOG-refractiechirurg.
  • OLCD behandelt in een klasse één operatie kamer.

[button_alt link="https://oogkliniekdrechtsteden.nl/over-ons/de-kliniek/"]Bekijk virtuele rondleiding[/button_alt]

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Tijdens oriëntatiegesprek bespreken wij onze werkwijze met u. Daarbij informeren wij u over het verloop van de behandeling maar lichten wij u ook in over alle eventuele risico’s die gepaard gaan met de ingreep. Ook bespreken wij met u de alternatieve behandelmogelijkheden. Natuurlijk heeft u dan ook de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Voorafgaand aan dit gesprek doen wij altijd eerst een gratis Quickscan. Hierbij onderzoeken wij of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling. Als uw oog minder geschikt is, zullen wij u het laseren dan ook afraden. Maak voor 30 juni 2017 bij ons een behandel afspraak en profiteer van ons tijdelijk aanbod.

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram